Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Foto: EfTEN

EfTEN rajab Hortesele Lasnamäele uue aianduskeskuse

EfTENiga sõlmitud lepingu alusel hakkab Eesti juhtiv kodu- ja aiandustarvete müüja Hortes rentima uut aianduskeskust, mille ehitab EfTEN Real Estate Fund III Lasnamäele Tähesaju City-sse. EfTEN investeerib aianduskeskuse ehitusse üle 5,5 miljoni euro.
Aianduskeskuse ehitus tellitakse läbi EfTEN-i tütarettevõtte EfTEN Tähesaju tee OÜ. Ehituse peatöövõtjaks on Mitt & Perlebach OÜ ning aianduskeskus avab oma uksed 2019. aasta kevadel.

EfTEN Real Estate Fund III juhatuse liikme Viljar Arakase sõnul on töövõtuleping ehitajaga allkirjastatud, krundile on rajamisel ehituspiirded ning alustatakse pinnasetöödega. „Meil on hea meel, et saame Hortesele rajada pealinnas juba teise aianduskeskuse ning tuua seeläbi Hortesele palju uusi kliente. Kindlasti on Tähesaju City mugav asukoht ka klientidele, kes elavad kas alaliselt või hooajaliselt Tallinna idakülje lähedal,“ märkis Arakas.

Hortese kaubamärki opereeriva Baltikumi-üleselt tegutseva Livonia Partners fondi kaasasutaja Kristīne Bērziņa sõnul on uue Hortese keskuse avamine Lasnamäel hea uudis nii Lasnamäe, Pirita kui ka Viimsi rahvale. „Hortes on end tõestanud ühe parima Eestist välja kasvanud jaekaubanduskontseptsioonina ning oleme valmis oma äritegevust laiendama. Järgmisest kevadest saavad kõik Tallinna idapoolsel küljel ning selle lähistel elavad inimesed teha oma poodlemised kodule märksa lähemal,“ ütles Bērziņa.

Käesoleva aasta alguses omandas EfTEN Real Estate Fund III läbi müügi- ja tagasirendilepingu Hortese aianduskeskuse Tallinnas Laagris. Livonia Partnersi teatel oli kinnisvara müük vajalik samm parandamaks Hortese kapitalistruktuuri valmistudes nõnda aktiivsemaks laienemiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474