Tulekul konverents tõhusalt toimivate büroode loomisest

Esplan juht Kadi Metsmaa räägin konverentsil "Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst" teadusuuringutel põhinevatel julgetest valikutest büroo kavandamisel konkreetsetest töötajatest lähtuvalt.
Esplan juht Kadi Metsmaa räägin konverentsil "Workplace happiness: õnnelike...

Kinnisvarauudised.ee korraldab 25. oktoobril konverentsi "Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst". Konverentsil esinejad jagavad teadmisi teemal, millest Eestis on senini väga vähe räägitud: kaasaegsete büroohoonete kavandamisest ja juba olemasolevatest büroodest maksimumi võtmiseks.

"Büroohoonetes veedavad tänapäeval inimesed suurema osa oma päevast. Teatavasti on Eestis spetsialistidest suur puudus. Büroodes töötavad eelkõige just need spetsialistid, keda on vaja hoida produktiivsete ja õnnelikena. Seetõttu on hästi oluline aru saada, mis toimub töökohtade kujundamise trendides ja tagada, et kui oled inimese juba tööle saanud, siis ta seal ka püsiks, saaks oma teadmisi rakendada ja tööd võimalikult hästi teha," ütleb konverentsi kaaskorraldaja, ehitusliku insener-tehnilise projekteerimise ja nõustamisega tegeleva ettevõtte juht Kadi Metsmaa.

Konverentsil osalejad saavad teada, kuidas läbi parema töökeskkonna tõsta töötaja rahulolu ja efektiivsust 30% ehk kuidas suurepärase töökeskkonna abil meelitada talendid konkurendi juurest ära.

"Miskipärast on juhtund nii, et Eestisse jõuavad töökohtade trendid väikese viibega. Eestis on praegu kuum teema “activity based” ehk tegevuspõhine kontor, mis mujal maailmas on juba unustusehõlma vajunud. Tahame tuua siia rahvusvahelist kompententsi valdkonnas, mis puudutab efektiivsete organisatsioonide üleehitamist ja töökohtade planeerimist," ütleb Metsmaa.

Metsmaa räägib konverentsil Esplani oma uue kontori näitel teadusuuringutel põhinevatel julgetest valikutest büroo kavandamisel konkreetsetest töötajatest lähtuvalt. 

"Mujal maailmas luuakse aina rohkem terviklike elukeskkondi, mis on individualiseeritud, ei ole sellist universaalselt kontorit, mis sobiks kõigile. Konverentsil me selgitame, mida tuleb arvese võtta, aga me ei kirjelda universaalselt konotrit, kus kõik ettevõted saaksid enda produktiivsust maksimeerida," ütleb ta.

Konverentsil tulevad jutuks töökohtade kujundamise uuemad suunad mujal maailmas, isiksusele vastavate töökohtade loomine, heade ja halbade büroode näited praktikast, büroode kavandamine läbi töötaja tegevuste analüüsi, hea sisekliima olulisus töökohal, akustika kui töövõime tõstja või pärssija, uusim büroohooneid puudutav sertifikaat, mis võtab arvesse eelkõige töötaja rahulolu ja palju muud.

Konverentsile on oodatud ettevõtete haldusjuhtid, ärikinnisvara omanikud, büroohoonete arendajad, ettevõtete personalijuhid, kinnisvarabüroode ärikinnisvara müügijuhid, ettevõtete juhid, kes plaanivad uusi kontoreid osta/rentida, ehitusvaldkonna esindajad jt.

Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised