Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Technopolis Ülemiste investeerib uue büroohoone ehitusse 25 miljonit

Foto: Technopolis Ülemiste
Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste investeerib 25 miljonit eurot uue 12-korruselise büroohoone, 5-korruselise parkimismaja ja linnaväljaku ehitusse Sepapaja tänaval. Parkimismaja valmib 2019. aasta lõpuks ning büroohoone 2020. aasta kevadeks.

Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimehe Gert Jostovi hinnangul soosib turuolukord linnakusse uute büroohoonete ehitamist. „Technopolis Ülemiste poolt pakutavate üüripindade täituvus on turu keskmisest tunduvalt kõrgem. Nõudlus uute büroopindade järele on olemas nii linnakus sees, kus ettevõtted otsivad pidevalt võimalusi laienemiseks, kui ka väljastpoolt. See on hea eeldus projekti õnnestumisele,“ sõnas Jostov.

Sepapaja tn 1 hoonete ehitusega muutub Ülemiste City visuaalne ilme olulisel määral. Tegemist on linnaku nn „väravahoonetega“, mis asuvad kahe tähtsa sissepääsutee Suur-Sõjamäe ja Lõõtsa tänava vahetus läheduses ning neist saab oluline maamärk kõigile, kes lähenevad linnakule Lasnamäe ja kesklinna poolt.

„Lisaks on uue büroohoone lõunaküljele kavandatud linnaväljak koos lippude, purskkaevu ning istumisalaga, kus hakkame tulevikus läbi viima erinevaid üritusi. Sellega nihkub ka linnaku keskus järjest enam kõnealuse ala suunas,“ lisas Gert Jostov.

Büroohoones on 10 800m² üüritavat pinda, majal on suurlinlik ja äratuntav välimus ning astmeliselt kulgev avar klaasfassaad. Hoone südame moodustab kõrge esimene korrus, kus asuvad fuajee ja vastuvõtulaud ning võimalikud toitlustus- ja kaubanduspinnad.

Büroohoone ja selle kõrval asuv parkimismaja ühendatakse omavahel galeriiga ning sissepääs parkimismajja saab olema Suur-Sõjamäe tänavalt. Lisaks enam kui 540 auto parkimiskohale on hoonesse kavandatud ka jalgrattaparkla.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474