Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Redgate Capital sõlmis partnerluse Põhjamaade juhtiva kinnisvaravahendajaga

Foto: Pixabay
Redgate Capital sõlmis partnerluse Põhja-Euroopa juhtiva kinnisvaravahendajaga Newsec. Partnerluse tulemusel jätkab Redgate Capitali kinnisvaranõustamise meeskond teenuste pakkumist Baltimaades Newsec kaubamärgi all.

Newsec’i Baltikumi tegevjuht Ugnius Meiduse sõnul otsiti strateegilist partnerit tulenevalt äritegevuse kasvust ning projektide mahu suurenemisest piirkonnas. “Meie eesmärk on tagada parim kvaliteet ning positsioon ka Baltimaades. Redgate Capital on 10-aastase tegevusajalooga kogenud turuosaline – meie ettevõtete hoiakud ja eesmärgid sarnanevad. Partnerluse tulemusel saame pakkuda tõhusamat klienditeenindust. Nii kindlustame oma positsiooni juhtiva kinnisvaravahendajana kogu Põhja-Euroopas,” ütles Meidus. 

 Redgate Capital’i partner Aare Tammemäe rääkis, et koostöö tulemusel laieneb pakutav teenustepakett. “Oleme mõlemad varem suuremahulisi tehinguid nõustanud. Eestis on Newsec nõustanud Metro Plaza büroohoonete müüki ja tehinguid Narva Prisma ning Magistrali kaubanduskeskustega. Redgate Capital on nõustanud Mustamäe ja Auriga keskuste müüki ning erinevate tööstus- ja logistikakeskuste müügi-ja tagasirenditehinguid. Koos saame laiendada teenustevalikut pakkudes objektide haldusteenuseid, rahvusvaheliste üürnike esindamist, väärtuse hindamist ja kapitalikaasamise teenuseid,” ütles ta. 

Põhja-Euroopa suurim kinnisvaravahendaja Newsec pakub teenuseid kinnisvaraomanikele, investoritele ja üürnikele. Newsec asutati 1994. aastal. Tänaseks on ettevõttel 1700 töötajat seitsmes riigis. Newsec haldab 39 miljardi euro väärtuselist portfelli ning sõlmib aastas keskmiselt 760 000 m2 ulatuses üürilepinguid. Ettevõtte aastane tehingutenõustamise maht on 3 miljardit eurot. Newsec on BNP Paribas kinnisvaravõrgustiku liige, mis annab ligipääsu rahvusvahelistele klientidele ja võrgustikele.

2008. aastal asutatud Redgate Capital on sõltumatu, partnerlusel põhinev investeerimispanganduse ettevõte, mis pakub finantsnõustamise teenuseid peamiselt Baltimaade keskmise suurusega ettevõtetele. Redgate Capital’i eksperdid nõustavad ettevõtete ostu- ja müügitehinguid, võlakirjade emiteerimist ning kinnisvaratehinguid, aitavad ettevõtteid börsile viia või leida sobivas vormis laenukapitali. Redgate Capital on piirkonna suurima kapitaliturgude meeskonnaga investeerimispanganduse ettevõte ning viinud lõpule üle 70 tehingu koguväärtuses üle 450 miljoni euro.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474