Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna idapoolseim hüpermarket sai valmis

Kolmapäeval, 14. novembril avas uksed Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkinud Rimi hyper. Uus kaubanduskeskus on Tallinnast idasuunal väljudes viimane Narva maantee ääres asuv hüpermarketi mõõtu toidu ja tarbekaupade kauplus enne piirilinna.
Foto: Ken Liivik

Keskuse arendaja Capital Milli tegevjuhi Igor Möldri sõnul tekitas Peterburi tee 98 ärihoone elavat huvi juba enne valmimist.

„Uus ärihoone tasakaalustab piirkonna arengut ja ilmet, sest seni seisis see pealinna sissepääsul asuv ala tühjana. Nüüd tekib sinna elu,“ ütles Mölder. „Fakt, et sellest saab viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus ja teeninduskeskus enne piirilinna, on kõnekas. Iga päev väljub Tallinnast itta või ringtee abil teistel suundadel kümneid tuhandeid inimesi, kelle jaoks saab Peterburi tee 98 olema mugavaks kohaks, kus sooritada oma argiostud ja muud toimingud.“

Peterburi tee 98 lähedal ristuvad suured ja olulised teed, mis tagavad hea ühenduse Vana-Narva maantee tööstuspiirkonna, Muuga sadama, Tallinna ringtee, Lasnamäe ja Tallinn-Narva maanteega.

Hoone suletud netopind on 3871 ruutmeetrit, millest Rimi asub kliente teenindama 2955,5 ruutmeetril ning allüürnike ja üldala tarbeks on 729 ruutmeetrit. Lisaks toidu- ja tarbekaupu müüvale Rimile hakkavad hoones tegutsema teiste seas Benu apteek, Jardin lilled, Caramira lemmikloomapood, Liha Expert lihapood ja Pizza Levi Caffee. Lisaks Itella Smartposti ja Omniva pakiautomaadid.

Peterburi tee 98 ärihoone arhitekt on Ivo Rebane büroost Guru Projekt OÜ ja hoone ehituse peatöövõtjaks on Mitt & Perlebach OÜ.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474