Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitus- ja kinnisvarakonverentse korraldab Sandra Malvik

Foto: Andras Kralla
Alates oktoobrist asus Äripäeva ehitus- ja kinnisvarakonverentside programmijuhina tööle Sandra Malvik.

Sandra Malvikul on eelnev töökogemus kinnisvara alal: ta on töötanud üle kahe aasta kinnisvarahindajana. Ta on EKHÜ liige ja omab kinnisvara nooremhindaja kutset, tase 5.

Kõrghariduse omandas ta Estonian Business Schoolis, ettevõtluse ja ärijuhtimise erialal. Varem on Sandra kinnisvara alase töö kõrvalt olnud kaasomanik sporditarvete e-poel, kuid praeguseks otsustanud pühenduda ainult konverentside korraldamisele. Sandra sõnul on tal huvi ürituste korraldamise vastu juba ammusest ajast.

Sandra arvates on just ehituse ja kinnisvara valdkondade konverentside korraldamine eriti põnev väljakutse. Need sektorid on teda alati huvitanud ja seega on ta aktuaalsete teemadega hästi kursis.

Sandrale meeldib end arendada ja uudistega kursis hoida ning viibida palju looduses. Uueks hobiks on ta leidnud ratsutamise, mis on tänaseks tavapärased spordiklubis käigud välja vahetanud. 

Sandra sõnul on ta täpne ja vastutustundlik inimene: uues ametis tuleb see kindlasti kasuks.

Äripäevas on Sandra hoole all Ehitusuudiste ja Kinnisvarauudiste ürituste sisu koostamine ja ürituste müük ning turundus.

Sandra on juba jõudnud kaasa lüüa tänavuse Taristuehituse konverentsi ja Eesti ehituskonverentsi korraldustiimis. Praegu tegeleb ta aktiivselt  järgmise aasta algul toimuvate Ehituse projektijuhtimise hommikuseminari ja Kinnisvarakonverentsi ettevalmistustega. 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474