Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Kröönström pälvis Kutsekoja auraha

Kutsekoda tunnustas aurahaga pikaajalisi kutsesüsteemi arendajaid ning tõstis esile erialaliite ja teisi kutseeksamite läbi viimise õigusega organisatsioone, kes on viimasel viiel aastal kutsetunnistusi laiemalt tutvustanud.
Jüri Kröönström
Foto: Raul Mee

Teiste seas pälvis Kutsekoja auraha pikaajalise järjepideva töö eest kutsestandardite ja kutseeksamite arendamisel Eesti Kinnisvara Korrashoidjate Liidu tegevjuht Jüri Kröönström.

Kutsekoja juhatuse liikme Katrin Keremi sõnul on kutsesüsteemi 20. juubel õige hetk tänada järjepidevalt kutsesüsteemi arendada aidanud inimesi. „Tunnustamiseks asutasime Kutsekoja auraha, mille laureaadiks valime koostööpartnerid, kelle tegevus on olnud pikaajaline, aktiivne ja mõjutanud kogu kutsesüsteemi arengut. Lisaks otsustasime sel aastal tõsta esile kutse andjate tööd elualadel, kus kutsetunnistus on eraldi kvaliteedimärk,“ lausus Kerem.

Kutsekoda tunnustas lisaks Jüri Kröönströmile ka Indrek Petersoni ehituse, Toomas Tõniset spordi, Marika Merilaid kaubanduse, Ants Silda infotehnoloogia, Heiki Meost inseneeria, Margus Pedastet hariduse ja Helge Alti puhastusteeninduse valdkonnast ning Olav Aarnat kui pikaaegset kutsesüsteemi ideoloogilist eestvedajat.

Tunnustatud kutse andjateks valiti kutsetunnistuste silmapaistva populariseerimise eest Eesti Noorsootöö Keskus, Eesti Hotellide ja Restoranide Liit, Eesti Turvaettevõtete Liit, Eesti Ehitusinseneride Liit, Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE ning Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda.

Kõik tunnustatud organisatsioonid saavad oma kodulehele lisamiseks tunnustatud kutse andja kvaliteedimärgi. Kutse andjate tunnustamine toimub kolmandat aastat. Igal aastal valib Kutsekoda tunnustamiseks välja ühe aspekti kutse andmise protsessis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474