Kuula: julged valikud büroo kavandamisel

Kadi Metsmaa
Kadi Metsmaa

Büroohoonet kavandades mõeldakse järjest enam töötajate mugavusele ning heaolule. Samal teemal kõnelesid Kadi Metsmaa ja Tiina Liitmäe Äripäeva konverentsil "Workplace hapiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst".

Äripäeva raadiosaates „Lavajutud“ kuuleb kahe konverentsil kõlanud ettekande salvestust. Esplani tegevjuht Kadi Metsmaa räägib 2012. aastal Eesti kõige konkurentsivõimelisemaks projekteerimisettevõtteks tunnistatud Esplani uue kontori näitel julgetest valikutest büroo kavandamisel. Kuidas kasutada isiksuseteste büroo kavandamisel, et töötajad tunneks ennast oma töökohal hästi?

Tiina Liitmäe
Tiina Liitmäe

Saate teises pooles kõneleb töökeskkonna strateeg Tiina Liitmäe. Teemaks on Eesti riigi büroopindade kavandamise alused, head ja mitte nii head näited ning tulevikuprognoosid selles valdkonnas. Milline lahendus on Eesti oludes kõige mõistlikum ja ratsionaalsem?

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/542446023&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised