Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PAKRI Teadus- ja Tööstuspark kavandab jõulist laienemist

PAKRI Teadus- ja Tööstuspark (PAKRI) kogub ühisrahastusplatormi Fundwise abil investeeringuid järgmise suurema laienemisetapi ettevalmistamiseks. Eesmärk on ühisrahastuse kaudu koguda 300 000 eurot, minimaaalne investeeringusumma on 500 eurot.
Foto: Pakri Teadus- ja Tööstuspark

11 aastat tegutsenud PAKRI on algusest peale keskendunud keskkonnasäästlikkusele ja vastutustundlikule ettevõtlusele. Aastaks 2020 soovib PAKRI saada Põhja-Euroopa juhtivaks rohetehnoloogia kompetentsikeskuseks ja suurimaks erakapitalil arendatavaks targaks tööstuslinnaks, selleks on kavas investeeringutena kaasata kuni 4 miljonit eurot. Tööstusparki iseloomustab

unikaalne tark füüsiline keskkond, taastuvenergia tootmine ja müük ning rohetehnoloogiale fokuseerimine.

Aastaks 2020 plaanib PAKRI Teadus- ja Tööstuspark saada Põhja-Euroopa juhtivaks rohetehnoloogia kompetentsikeskuseks ja suurimaks erakapitalil arendavaks targaks tööstuslinnaks. „Kõik eelised selle eesmärgi saavutamiseks on meil olemas ning paaris kriteeriumis on see ka täidetud. Kui lisame siia veel järjest suureneva vajaduse ja soovi keskkonnahoiu järele, väga hea geograafilise ja logistilise asukoha Põhja-Euroopa südames ning pidevalt arendamisel oleva targa tööstuslinna, oleme kindlasti atraktiivne investeeringuobjekt nii kohalikule kui väliskapitalile,“ märkis tööstuspargi tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

PAKRI Teadus- ja Tööstusparki saab investeerida Fundwise ühisrahastusplatvormi kaudu kuni 6. jaanuarini 2019. Eesmärgiks on koguda 100 000 - 300 000 eurot, minimaaalne investeeringusumma on 500 eurot.

PAKRI Teadus- ja Tööstuspargis on pidevas väljaehitamises 65 hektarit unikaalselt tarka tööstuslinna. Enam kui 20 000 ruutmeerisel erinevas seisukorras tootmispinnal ning arendus- ja testimisalal tegutseb täna 22 tootmis- ja üle 35 rohetehnoloogia äriteenuste klienti.

Taastuvenergiat toodetakse pargis koostootmisjaamast, päikesest ja koheselt ka tuulest. PAKRI on Paldiski Ettevõtjate Liidu, Targa linna klastri, Jätkusuutliku kinnisvara ja energia klastri, Tuuletehnoloogia Liidu ja Tuuletehnoloogia klastri liige ning omab kolmandat aastat järjest vastutustundliku ettevõtte hõbetaseme kvaliteedimärgist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474