Porto Franco arendus pidas esimest sarikapidu

Porto Franco sarikapeol tõdeti, et ehitus püsib graafikus, mis tähendab, et esimene hoone saab valmis uuel aasta teises pooles.

Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder tänas ehitajaid – NOBEt ja Kontek Int ASi – eduka aasta eest, mille jooksul on esimese maja ehitusel saavutatud hoone maksimaalkõrgus – 24 meetrit maapinnast. Porto Franco I majas asuv Cityboxi Tallinn hotell avatakse 2019. aasta teisel poolel.

Porto Franco unikaalne kinnisvaraarendus. Uues mitmefunktsioonilises linnakvartalis on pinda enam kui 150000 m2. Porto Franco kompleks koosneb kolmest maa-alusest korrusest 1170 kohalise parkimismaja ja kaubanduse üüripindadega ning viiest maapealsest korrusest kaubanduskeskuse, bürookeskuse ja hotelli tarbeks.

Vaata, milline tuleb Porto Franco

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised