Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saage tuttavaks – Kinnisvarauudiste toimetaja Kristi Kool

Kinnisvarauudised.ee toimetaja Kristi Kool on tuttav paljudele Kuku raadio kuulajatele. Raadiotööd ei jäta Kristi ka nüüd, tema juhtida on igakuised Äripäeva raadio saated „Uus Maa kinnisvarasaade“ ja „Kinnisvaratund“.
Foto: Andras Kralla

Kristi Kool on suure tüki oma elust töötanud raadios. Pärast Tallinna Pedagoogikaülikooli raadiorežii eriala lõpetamist töötas ta nüüdseks maastikult kadunud Eeva raadios ja Uuno raadios, kõige kauem, tervelt 15 aastat, tegutses Kristi Kuku raadio ridades, kus alustas uudistetoimetajana, edasi reporterina, saatejuhi ja hommikuprogrammi toimetajana.

2017. kevadel läks Kristi tööle „Naistelehte“ tarbijalugude toimetajaks, õige pea kirjutas juba ka persoonilugusid.

Äripäeva kinnisvarauudiste teemaveebi kandideerimist põhjendab Kristi sooviga panna end proovile. „Kui tekib võimalus proovida midagi uut ja enda jaoks huvitavat, tasub seda alati teha. Sa ei saa teada, milleks oled võimeline, kui ei julge järele uurida.“ Huvi kinnisvaravaldkonna vastu tekkis Kristil (nagu ikka kipub juhtuma), kui tuli endal üht kodu teise vastu vahetada. Tegelikult lõpetas ta isegi Leanika Järve kinnisvaramaaklerite kursuse, ehkki maaklerit temast siiski ei saanud. Õpitud tarkus ja saadud kontaktid kuluvad aga teemaveebi toimetajatöös marjaks ära.

Oma tõekspidamisele truuks jäädes on Kristi elu jooksul löönud kaasa mitmetes põnevates projektides: olnud rahvusvaheliste tsirkusefestivalide Circus Tree ja HOOG korraldusmeeskonnas, osalenud filmi „Eia jõulud Tondikakul“ lapsnäitlejate castingu organiseerimises. Laulnud mitmes kooris, kaasa arvatud laialt tuntud WAF koor.

Kristi on metastaatilist rinnavähki põdevate patsientide toetamiseks loodud MTÜ Meeta juhatuse liige, Pesaleidja loomade hoiukodu perenaine ja jõudumööda ka vähiravifondi „Kingitud elu“ vabatahtlik.

Uueks aastaks soovib Kristi kõigile Kinnisvarauudised.ee lugejatele elurõõmu. „Osake näha naljakat ja julgege ise nalja teha. Kuni me suudame naerda, elame üle ka kõik selle tõsise ja asise, mis elu juurde nagunii käib.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474