11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia korterelamud seisavad tühjalt

Ekspluatatsiooni antud Riia uuselamud seisavad pooltühjana, majades on müümata 45-95% kortereist, kirjutab biznews.lv.

Portaali New Projects.lv ja ettevõtte BaltHaus andmetel müüsid Riia kinnisvaraarendajad selle aasta septembri algul uuselamurajoonides ligikaudu 3600 korterit. Sama seis valitses suvekuudel. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga oli müügis 19% rohkem uusi eluasemeid.

Lisaks soovis arvukalt inimesi uuselamutes olevatest korteritest lahti saada. Selliseid kortereid oli turul umbes 700.

Vaatamata sellele, et ehitamine on seiskunud, on oodata uute korterite hinna edasist langemist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474