11. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rikaste TOP: töötus tegi miljonäriks, sõbra ka

CV Keskuse loomise ja hilisema õigeaegse müügiga Eesti rikaste etteotsa tõusnud Raivo Hein peab oma eduloo puhul tänama teiste hulgas ka konkureerivat CV-Online, kes ta kuuks ajaks juhiks palkas ning siis minema saatis.

Tagasi töötuna tööturule sattununa otsustas Hein alustada ise ettevõtjana. Võttis oma säästudest 60 000 krooni, tellis esimese programmi, kutsus kampa klassivend Erko Kundla ja nii Eesti üks edukamaid internetiäri edulugusid CV Keskuse näol üheksa aastat tagasi 1. septembril sündiski.

Majandusbuumi tipul otsustasid Hein ja Kundla oma kiirelt paisunud portaalid maha müüa ja tagasid koha Äripäeva Rikaste TOP 500.

Seda edulugu tutvustatakse täna ilmunud Äripäevas. Tõstatame ka küsimuse, kas Heinal ja Kundlal oli salapärane äripartner, kes varjas end investeerimispanga LHV taha ning on tänaseni hoidnud avalikkuse eest varju.

Äripäevas ilmub artiklite sari Eesti edukamatest jõukamatest ettevõtjatest. Eile tutvustasime väikelaenude andmisega jõukust kogunud Haapsalu ärimeest Arne Vesket.

Artiklite autoriteks on Äripäeva rikaste TOP 500 koostajad Aivar Hundimägi ja Raivo Sormunen, kes igas Äripäevas ilmuvas rubriigis „Rikaste TOP“ kirjutavad, mis jäi edetabelit koostades neile silma edukate ettevõtjate tegemisi uurides.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474