11. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranipidaja suhtub elektri hinna tõusu rahulikult

Ega kellelegi ei meeldi, et tulevad suuremad arved, aga midagi pole teha – elu läheb edasi, ütles Tartu restoranide Hansatall ja Õlle Tare suuromanik Jaak Kurg.

„Ma ei ole kellegi peale tige,“ kinnitas Kurg. „No läks kallimaks, siis läks, eks ma pean kuidagi omadega toime tulema.“

Kure andmeil suurenes tema restoranide elektriarve jaanuaris võrreldes eelmise kuuga 15–20 protsendi võrra.

„Toitlustusäri on mahuäri,“ lausus Kurg. „Mul on mitu kohta ning suvel on kontserdid ja seepärast elan need hinnatõusud üle. Aga kui sul on ainult üks toitlustuskoht, siis on väga raske toime tulla. Elektri hind annab järgmistele sisenditele tõuke hinnatõusuks.“

Äripäev küsis täna ettevõtjatelt, milliseid järeldusi nad teevad esimesest avatud turu elektriarvest.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474