Autor: Tõnu Toompark • 2. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripindade müügipakkumiste hinnad kerkisid aastaga 9%

Portaali KV.EE andmetel pakuti augustis Tallinnas müügiks 512 äripinda. Äripindade müügipakkumiste keskmine hind oli augustis 1398 €/m². Keskmine hind kerkis aastaga 9%.

Kõige enam ehk 223 äripinda pakuti müügiks Tallinna kesklinnas. Tallinna kesklinna äripinda pakkumine püsib enam-vähem aastatagusel tasemel. Seejuures on portaali KV.EE andmetel kesklinna äripindade müügipakkumiste keskmine hind kerkinud 12%.

Müügipakkumiste hinna kerkimise taga on kindlasti vähemalt osaliselt mitmete kalliste äripindade müügipakkumised portaalis KV.EE, kus müüjate ootused ületavad isegi 3000-eurost hinnataset. Nii kergitavad lisandunud kallid pakkumised kogu kesklinna pakkumishindu.

Vaata lähemalt, mis toimub kinnisvaraturul portaalist KV.EE.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474