29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hausers renoveerib Ülemiste Citysse Selveri

Ülemiste rkla jääb toidupoeks renoveeritava ajaloolise hoone vahetusse lähedusse.
Technopolis Ülemiste ja Hausers Ehitus sõlmisid lepingu Sepapaja tn 2 hoone renoveerimiseks, kus jaanipäevaks avab uksed Selveri toidupood.

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste AS teatas, et sõlmis ligikaudu 800 000 eurose lepingu Sepapaja tn 2 hoone renoveerimiseks.

„Sepapaja 2 renoveerimisel järgime Ülemiste City piirkonna arendamise üht peamist põhimõtet, milleks on säilitada siin võimalikult palju vana ja ajalooliselt väärtuslikku ning sobitada see kokku kaasaegse ärikeskkonnaga,“ kommenteeris Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

Hausers Ehitus jäi sõelale tänu varasemale kogemusele hoonete renoveerimisel. Praeguseks on maja fassaaditööd lõppenud ning jätkatakse siseruumide ja kommunikatsioonide väljaarendamisega.

„Juba hoone planeerimisel on meil tulnud lahendada erinevaid olukordi – mõelda välja lahendused, kuidas vana maksimaalselt säilitada ja mismoodi seda tulevases poekeskkonnas kõige paremini eksponeerida,“ rääkis Hausers Ehitus OÜ juhatuse esimees Tomy Saaron ehitusfirma renoveerimistööde aegsetest väljakutsetest. „Näiteks jäävad tulevase kaupluse siseviimistluses avatuks üksjagu vana telliskiviseina, massiivsed puidust laetalad ning huvitava sisekujunduselemendina renoveerime siselaes asuva tööstusliku kraana.“

Sepapaja tn 2 asub Ülemiste City linnaku keskel tegemist on Dvigateli tehase aegse tootmistsehhiga, mida hiljem kasutati ka laohoonena. Majas on kokku 900 m² pinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474