2. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

R18 majad said kätte maksimum&shykõrguse

Uued kortermajad R18 projektis
Foto: Rotermann City
Kinnisvaraärimees Urmas Sõõrumaa arendatavad äripindade ja luksuskorteritega majad aadressil Rotermanni 18 valmivad sügiseks, kuid praeguseks on käes maksimumkõrgus.

Täna Rotermanni kvartalis kuldse ja punase maja sarikapidu pidanud Sõõrumaa lubas järgmise maja ehitada otse Coca-Cola Plaza kõrvale. See arendusprojekt kannab nime R6 ning valmib kolme aasta pärast.

Seitsmekorruseliste hoonete katuselt avaneb ühest küljest vaade teistele Rotermanni kvartali hoonetele ning Ahtri tänava poolt ka merele, kuniks Ahtri 3 krundil laiub parkla. Katuselt oli samal ajal näha, et kesklinnas käib ehitamine suure hooga - kokku võis lugeda kaheksa kraanat. Osad südalinna viimistlusjärgus uusarendused saavad juba läbi ka kraanadeta, näiteks Poordi tänava uued korterelamud. 

"Me ei ehita selleks, et lihtsalt ehitada," rääkis Sõõrumaa kohale tulnud külalistele, juhtides tähelepanu hoonete eripära ja kvaliteeti taga ajanud arhitektide ning ehitajate pingutustele. Ehitatavate majade värvid kuldne ja punane on heaks järjeks juba varem valminud oranžile, pruunile, valgele ja mustale majale.

R18 korterite müügijuhi Kristel Klimovi sõnul tunnevad ostjad praegu huvi 3-toaliste korterite vastu, sest paljud pered soovivad Tallinna äärealadelt südalinna naasta, kuid säilitada seejuures turvalist ja kodust miljööd.

R18-s on 58 korterit, 11 büroopinda ning esimesel korrusel ka kaubanduspinnad. Portaali uuskorter.ee andmetel on R18 majades praeguse seisuga vaba 46 korterit. Nende hind jääb 3040-5140 euro vahele ruutmeetri kohta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474