31. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimistlusjärguks üle poole müüdud

Hane tn kortermaja
Foto: Tiit Mõtus
Tallinnas Hane tänava väikestes kortermajades on Nordecon suutnud müüa ja broneerida juba üle 53 protsendi kahe- kuni neljatoalistest korteritest.

Nordeconil on omaarendusena valmimas Tallinnas Kristiines kaks väikest kortermaja – Hane 2 ja Hane 2a, teatas ehitusettevõte. Mõlemad majad on 3korruselised ning 15 korteriga. Hooned projekteerisid arhitektuuribüroo R-Konsult arhitektid Irina Raud ja Erkki Tammeleht.

„Eesti elamuehitus, eelkõige Tallinnas ja Tartus, on praegu aktiivne, samaaegselt on ehituses ja valmimas väga palju elupindu,” kommenteeris Nordecon ASi elamuarenduse osakonna juht Toomas Rell. Nordeconil ei ole praegu omaarendusena tegemisel kuigi palju elamuarendusprojekte. Lisaks Hane tänava majadele jätkab ettevõte Tartus Tammelinnas Uus-Tammelinna kortermajade ehitusega.

Augusti lõpu seisuga on projektilehe andmetel müüdud ja broneeritud 16 korterit. Saada olevate korterite hinnavahemik jääb 1823 ja 2530 euro vahele ruutmeetri kohta. Odavaimad vabad korterid on neljatoalised ja kalleimad kahetoalised. Kõigi vabade korterite keskmiseks ruutmeetri hinnaks on praegu 2132 eurot.

Kõigil korteritel on rõdu või terrass ning nagu viimasel ajal elamuarenduses tavaks, suletud hoovialal laste mänguplats. Ka on majadel tugeva müügiargumendina ette näidata maaalune parkla, kust saab liftiga sõita otse elukorrustele.

Hoonete esimesel korrusel paiknevad samuti autokohad, aga ka panipaigad ning tehnilised ruumid. Ehitustööde raames uuendati ka Hane tänava seni korrastamata lõik, rajati uus kõnnitee ja tänavavalgustus.

Hane tänava majad jäävad logistiliselt heasse asukohta ehk Tallinna kesklinna ja Mustamäe vahelise tuiksoone – Sõpruse puiestee – vahetusse lähedusse. Asukohta iseloomustab muuhulgas ka see, et n-ö silmside kaugusel on kolm omavahel konkureerivat bensiinijaama.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474