5. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miks LVM osaleb kv.ee kinnisvararallil?

Ingmar Saksing
Foto: Eiko Kink
LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing selgitab, miks vahendusbüroo osaleb kv.ee korraldataval kinnisvararallil, kus peale nende osaleb veel vaid üks tuntud vahendaja, Kinnisvaraekspert.

Järgneb Ingmar Saksingu kommentaar.

Mõõdame kanalite efektiivsust igapäevaselt ning koondame tulemusi aastaid. Otsuse ühe või teise kanali kasutamiseks teeme lähtuvalt nendest tulemustest. Kinnisvaraportaalidel on kinnisvara müümisel digitaalsetes kanalites oluline roll ning nendes eristumine on vajalik saavutamaks meie eesmärki olla turul number üks.

LVM Kinnisvara ja Kinnisvaraekspert olid nende 11 suure kinnisvarabüroo seas, mis oma kuulutused tänavu 1. aprillil kv.ee-st maha võtsid. Suurem osa maha võetud kinnisvarakuulutusi pandi mõne aja pärast veebi tagasi.

Kampaanias osalemise valisime lähtuvalt KV paindlikusest, mis võimaldab jõulisest meie Tallinna arendusprojektide kõrval esitleda suurimat uute kodude valikut Pärnus ja toimumisajast, mis kattub osaliselt meie tutvumisnädalaga ning annab ostjatele täiendava võimaluse tutvuda Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares samaaegselt järelturul enam, kui 500 koduga!

Tallinnas valisime kampaaniasse uutest projektidest viis erinevat arendust. Nii on võimalik järgmisel laupäeval tutvuda uute korteritega kesklinnas, Kalamajas, Nõmmel ning linnapiiril asuvate uute elamute ja ridaelamutega.

Tutvumisnädalate korraldamisega alustasime üleeelmise aasta lõpust ning nende populaarsuse tõttu korraldame neid praeguseks kord kvartalis. Idee on lihtne – ühe nädala jooksul saab ülevaate kõikidest pakkumistest. Eraldi kokkuleppeid valitavate kodude ülevaatamiseks vaja teha ei ole, sest kuupäev ja kellaaeg on ette teada. Samuti on ajaliselt koondatud sama piirkonna pakkumised.

Uue (Ekspress Grupi osalusega – toim) kinnisvaraportaali lisandumine on igati tervitatav ning loomulikult leiab meie pakkumised Ekspress Grupi osalusega portaalist.

Loe kv.ee uusarenduste rallist SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474