11. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamimüügi kool annab hästitasustatud töö

Asso Laido
Reklaamimüügi kooli edukas lõpetaja leiab peaaegu 100%-lise tõenäosusega hästitasustatud töö, ütleb Äripäeva reklaamidirektor Asso Laido.

Äripäeva Akadeemias stardib juba septembris reklaamimüügi kool. Asso Laido selgitab teemaveebis Bestsales, milleks ja kellele selline kool loodi.

Reklaamis on kirjas, et reklaamimüügi kool garanteerib kõrgelt tasustatud töökoha, kas tõesti?

Reklaamimüügi eriala on kõrgelt tasustatud ja valdkonnas jätkub töökohti paljudele. Reklaamimüügi kooli edukal läbimisel leiab osaleja reklaamimüügitöö 99% tõenäosusega. Erinevates tööotsinguportaalidest leiab iga päev mitmeid kuulutusi. Koolitusprogrammis osalemine annab tugeva eelise kujuneda edukaks reklaamimüüjaks.

Äripäev hakkab juba sellest sügisest koolitama reklaamimüüjaid, septembris-oktoobris toimuva reklaamimüügi kooli edukatele lõpetajatele on töökoht 99protsendilise tõenäosusega garanteeritud!

Lektoriteks on Äripäeva reklaamidirektor Asso Laido, Äripäeva müügijuht Irina Altin-Smirnov ja koolitaja Mihkel Reinsalu.

Lisainfo leiad SIIT.

Kuidas kindlustada kõrgelt tasustatud töökoht reklaamimüügis?

Reklaamimüügi kool annab sulle vajalikud oskused ja teadmised, et edukalt reklaami müüa. Reklaami müük eeldab ka pühendumust ja kui on teadmised, oskused ja pühendumus, tuleb ka vääriline tasu.

Mis kasu ma saan, kui ma tulen reklaamimüügikooli?

Reklaami müük on tõeline väljakutse, võiks öelda kõrgeima kategooria müük. Selle oskusega võib müüa kõike. Müügioskus on edu alus.

Miks Te müüte, mida see Teile isiklikult annab?

Müügis sead omale üha kõrgemaid eesmärke, täitmine on alati väljakutse ja õnnestumine pakub alati rahuldust ja see on see, mille nimel elada.

Mis on müügi puhul kõige olulisem?

Kõige olulisem on motivatsioon. Kui tahtmine on olemas, on oskused õpitavad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474