Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porto Francosse tuleb Worklandi suurim ühistöötamiskeskus Eestis

Porto Franco ja Workland Estonia allkirjastasid lepingu, mille järgi tuleb ehitatavasse Porto Franco keskusse jagamismajanduse põhimõttel tegutseva täisteenusbüroo ja koostöötamiskeskuse Workland Estonia seni suurim keskus Eestis. Worklandi uus keskus avatakse Porto Francos koos keskuse valmimisega 2020. aasta sügisel.
Uus keskus peaks valmima 2020. aasta sügiseks
Foto: Porto Franco

„Nõudlus Worklandi paindlike lahenduste järele on jõudsalt kasvamas,“ sõnas Workland Estonia asutaja ja tegevjuht Indrek Hääl. „Porto Francost kujuneb paari aasta pärast uus linna süda – lähedus merele ja vanalinnale, hea ligipääsetavus nii ühistranspordi kui ka autoga ja ilus arhitektuur teevad siinsest kvartalist peagi tõelise magneti. Workland Porto Franco saab hetkeseisuga olema meie Tallinna suurim, ligi 2400 ruutmeetri suurune kahel korrusel paiknev keskus“.

Worklandi kontseptsioon sobib nii vabakutselistele ja väikestele ettevõtetele, kellel pole vajadust omada kontoripinda ega ka -sisustust, aga ka suurematele korporatsioonidele, kes hindavad paindlikkust ja täisteenusbürooga kaasnevat mugavust.

Indrek Hääle sõnul hoolitseb Workland inspireerivates töökeskkondades oma liikmete igapäevase heaolu eest, et ettevõtted saaksid keskenduda oma põhitegevusele. „Lisaks privaatkontoritele saab meie keskustes töötada ka avatud planeeringuga koostöötamisalades. Samuti on meie keskustes ühiskasutatavad alad ning seminari- ja koosolekuruumid, mida saavad sündmuste ja koosolekute korraldamiseks rentida ka ettevõtted, kes Worklandis igapäevaselt ei tegutse,“ lisas Indrek Hääl.

„Porto Francost tuleb mugav, kesklinlik ja moodne multifunktsionaalne keskus. Meie jaoks on Workland üks suuremaid üürnikke,“ sõnas Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder

„Worklandi näol saame me pakkuda Porto Francos üüripinda ka kõige väiksematele nn kahemehefirmadele, me saame rahuldada alla 100 ruutmeetri suuruste üürnike üüripindade ja lühiajaliste üürnike soove. See toob kindlasti Porto Francosse uusi start-up’e, alustavaid ja innovaatilisi ettevõtteid, kes leiavad siit eest inspireeriva töökeskkonna,“ lisas Rauno Teder.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474