Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. mai 2022

Tähtajaks tasumata eluasemelaenude jääk on eelmise kvartaliga võrreldes 4 miljonit kõrgem

2022. aasta on muutuste aeg ja viivituses olevate laenude statistika on üks indikaatoritest, kas ja kui palju kõrge inflatsioon ja tööpuuduse määra kasv negatiivset mõju avaldavad.
Tähtajaks tasumata eluasemelanude statistika. Foto: Tõnu Toompark

Eesti Panga andmetel oli tähtajaks tasumata eluasemelaenude jääk 2022 esimese kvartali lõpu seisuga 89 miljonit eurot. See on 4 miljoni võrra rohkem eelmisest, 2021. a neljanda kvartali näitajast. Aastataguse ajaga võrreldes on viivituses olevate eluasemelaenude jääk vähenenud ligikaudu 20 miljoni euro võrra.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474