Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. jaanuar 2024

Kinnisvara võlgnike TOP 41: pea 6 miljonit tahab tasumist

Alanud aasta jaanuari seisuga on 221 kinnisvarasektori ettevõtet Maksu- ja Tolliametile võlgu ühtekokku üle 8 miljoni euro. Nendest sektori ettevõtetest on üle 100 000 euro küündiv maksuvõlg 24-l. Koostatud ja esitatud pingereas on liidri võlg üle poole miljoni euro.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474