Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. juuni 2024

Restate siseneski elamuarendusse

Restate, kes on siiani arendanud peamiselt ärikondliku kinnisvara, teeb oma esimese sammu elamuarenduse suunal ning on alustanud 18 ridaelamu boksi ehitust Kohila alevis.
Arendus peaks valmima järgmise aasta mais (Visuaal: AB Korrus arhitektid).

Hoonete arhitektuurilahenduse on loonud AB Korrus arhitektid ja sisekujundus valmib koostöös Ace Of Space sisearhitektidega. Kohila Kodude ehitus on alanud, hooned valmivad tuleva aasta mais. Ehitustööd teostatakse koostöös ehitusettevõttega Mitt ja Perlebach.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474