Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], Kadri Penjam • 5. oktoober 2021

Mis meelitab tervise- ja heaoluteenuseid saama Tartu Tervisekeskusest?

Dentales Hambaravi kliinik Tartu Tervisekeskuses
Annelinna veerel paiknev Tartu Tervisekeskus on elukaare vältel pakutavaid tervise- ja heaoluteenuseid koondav keskus, mis leidnud tee kohalike inimeste südamesse just mugava asukoha ja kompleksse kontseptsiooni tõttu. Sobivad rendipinnad on endale leidnud tervisekeskuses paljude teiste seas juba näiteks TÜ Kliinikum, Synlab Eesti ja BENU apteegikett – nõnda võib öelda, et tervisekeskuse komplekteerimisel on eesmärgiks olnud luua sünergia teenusepakkuja ja kliendi vajaduste vahel.

Reterra Estate OÜ müügijuht Kaspar Markus kinnitab, et ümbruskonna inimesed on Tartu Tervisekeskuse hästi vastu võtnud. „Avasime Tartu Tervisekeskuse 2020. aasta jaanuaris ning enamik rendipindadest olid juba selleks hetkeks leidnud endale omaniku. Rentnikud on endale püsikliendid leidnud ning külalisi meelitab jälle võimalus saada vajalikud teenused kõik kompaktselt samast kohast,“ selgitab ta tänast olukorda.

Reterra Estate OÜ müügijuht Kaspar Markus

Müügijuhi kinnitusel on hea tõdeda, kuidas inimesed oskavad väärtustada tänases kiires elutempos järjest rohkem oma tervist. „Ei saa salata, et tervis on meie kalleim vara. Seeläbi osatakse otsida just sellise kontseptsiooniga tervisele suunatud keskusi, kus on võimalik kompaktselt ära külastada kõik vajalikud teenused-ettevõtted ilma hoonest lahkumata. Nõnda hoitakse kokku patsiendi aega ja energiat: arst kirjutab analüüsid ja soovitab füsioteraapia, vajadusel saab suunamiskirja psühholoogile, röntgenile jne – ja inimene saab vajaliku teenuse kohe mugavalt sealsamas ligidal tehtud. Et see kõik on ühes hoones koordineeritult olemas, on hea lahendus mõlemale osapoolele.“

Annelinn – Tartu tõeline tuiksoon

Tegemist on sõna otseses mõttes Tartu tuiksoonel asuva keskusega, kuhu saab hõlpsalt kohale nii autoga, ühistranspordiga – siia sõidab lausa 7 erinevat Tartu bussiliini – kui jalgsi. Annelinnas elab 26% Tartu elanikkonnast, mis tähendab, et tegemist on suurima asustustihedusega linnaosaga Tartus.

Tartu Tervisekeskuse eesmärgiks on olnud tõsta esmatasandi terviseteenuste kvaliteeti, pakkuda positiivset kasutajakogemust ning seeläbi aidata erinevate tervisega seotud probleemide lahendamisel. Mugavamaks teenindamiseks on Tartu Tervisekeskuses olemas ka invalift, millega hõlpsam nii ratastooli kui lapsevankriga korruste vahel liikuda. „Oleme nii seniste rentnike kui klientide käest saanud tagasisidet, mille kohaselt hinnatakse nii hoone välimust, sisu, kontseptsiooni kui mugavust kõrgelt,“ lisab müügijuht. Samuti on kliendid olnud varmad jätma oma positiivset hinnangut Google Review keskkonda, mis on eestlaslikku käitumist arvestades kindel märk rahuolevast kliendikogemusest.

Keskuses asub kaks hoonet ning teenused on jagunenud nende vahel vastavalt loogiliselt paika pandud kontseptsioonile – et hea ja mugav oleks nii rentnikel kui kohaletulnutel. Keskuses asuvad lisaks perearstidele erinevad teenused beebidele, lastele kui peatsetele või juba lapsevanematele: siin asub beebide ja laste füsioteraapia, beebide ujutamise bassein, samuti logopeediteenus. Üldistest terviseteenustest leiab TÜ kliinikumi Psühhiaatriakliiniku, BENU apteegi ja optikapoe, Dentales hambaarstid, SYNLAB verevõtulabori, samuti eriarstid ja erinevad heaoluteenused ning eriabi. Laenutada saab erinevaid invatarbeid ning osta-kasutada muid eluks vajalikke tervisele suunatud teenuseid.

Tartu Tervisekeskus (galerii)

Tule ja kujunda rendipind enda vajadustele vastavaks!

„Täna on Tartu Tervisekeskuse maja rendipindadest hõivatud 95%, kuid veel on mõned üksikud vabad pinnad saadaval. I korrus on mõeldud eelkõige kaubandus- ja tavateenustele ning siit leiab veel 24,6 m2 vaba pinna, mida on võimalik uuel rentnikul enda järgi kujundada.

II korruselt leiab kaks musta karbi kujul vaba pinda: suuruses 257 ja 211 m2. Kindlasti tasub aga teada, et vastavalt potentsiaalse rentniku vajadustele on võimalik nende vabade pindade suuruste osas muudatusi teha. Nende pindade suureks plussiks on, et vastne rentnik saab anda oma vajadustest meile märku ning seejärel saame ruumid vajaduspõhiselt sisustada, soovi korral ehitada vaheseinad ning vedada juhtmed ja paigaldada seadmed.

Kindlasti tasub huvilistel võtta ühendust ning saame välja selgitada teie vajadused rendipinna valikul. Valiku, millist rendipinda vajate, saame samuti kohapeal teha – seda lähtuvalt ka sellest, millist teenust pakute ja milliste kaasrentnikega ühise terviku moodustate,“ selgitab Kaspar Markus, et üheskoos leitakse kõigile rentnikele sobiva suuruse ja asukohaga rendipind.

Huvi korral täpsem info: Kaspar Markus, tel. 5551 9999, [email protected]

Triinu Võlli, Dentales Hambaravi esindaja
Dentales Hambaravi on olnud Tartu Tervisekeskuse rentnik selle avamisest alates (jaanuar 2020). Otsuse tegemine oli lihtne, sest selles Annelinna nurgas hambaravi kliinikuid polnud ning Tartu Tervisekeskus asub minu kodu lähedal. Maja ehitusest kuulsin tuttavalt, võtsin arendajaga ühendust ja tänaseks töötabki Dentales Hambaravi Tartu Tervisekeskuses juba peaaegu 2 aastat. Ehituse protsessis sain sõna sekka öelda ning tänaseks on Dentales Hambaravi kliinik täpselt selline nagu vaimusilmas ette kujutasin! Mis meile on meeldinud: maja on uus, ruumid suured ja valgusküllased. Keskuses paiknevad ka perearstid, apteek, toidupood ja muud meie patsiendile vajalikud teenused, seetõttu saab ta kogu tervisega seotud teenuse meie keskusest. Miks soovitaksime ka teistel tulla Tartu Tervisekeskusesse paiknema – sest meie maja kliendid on tänaseks keskuse kenasti üles leidnud ja tööpuudust kartma ei pea. Hoone on nii seest kui väljast atraktiivne, koostöö arendaja ja haldusfirmaga on meeldiv.
Dentales Hambaravi esindaja Triinu Võlli
Anneli Raave-Sepp, Synlab Eesti esindaja
Omal ajal sai tehtud otsus Tartu Tervisekeskusesse paiknema asuda, sest sellesse tervisekeskusesse tuli meie väga hea klient Mõisavahe Perearstid OÜ, kellega on olnud väga hea koostöö ja soovisime pakkuda talle veel paremat teenust. Teine põhjus oli see, et tahtsime tulla Annelinna inimestele lähemale SYNLAB-i erapatsientidele suunatud teenustega. Mis meile keskuse juures on meeldinud - keskus on ilus, väga hea koha peal ja üürileandja on arvestanud meie vajaduste ja soovidega. Keskusel on kompleksne lahendus ja patsientidel on võimalik saada mitmekesist teenust. Soovitame ka teistel tulla Tartu Tervisekeskusesse paiknema, sest siin on uus kaasaegne töökeskkond ja arvestatakse maksimaalselt rentnike vajadustega. Nagu juba mainitud, on tegu komplekse keskusega, kus pakutakse mitmekesist teenust - on perearstid, eriarstid, apteek ja ka toidupood. Ehk kui tulla keskusesse, siis on enda tarbeks kõik olemas nii töötajal kui ka keskuse külastajal.
Synlab Eesti esindaja Anneli Raave-Sepp

Reterra Estate – pikaajaline kogemus elu- ja ärikondliku kinnisvaraga tegelemisel

Reterra Estate OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse ja investeerimisega tegelev ettevõte. Ettevõtte peamised investeeringud on suunatud ärikinnisvara ja elukondliku kinnisvara arendusprojektidele Tallinnas, Tartus ja Riias. Võib öelda, et Reterra Estate näol on Tartu Tervisekeskuse arendajal tugev kompetents ja sellele viitavad ka varasemad elu- ja ärikondliku kinnisvara arendused.

Ärikinnisvara valdkonnas arendab Reterra Tallinnas Tabasalus 13 000 ruutmeetri suurust kaubandus- ja teeninduskeskust, mille esimesel korrusel hakkab paiknema Selver ja teisel ning kolmandal korrusel büroo- ning kaubanduspinnad. Tallinnas ollakse arenduspartneriks ka Telia ja Pipedrive koduks olevas WoHo ärikvartalis. Lisaks on Reterra arendanud esmaklassilised äripinnad IT ettevõttele Heathmont Group, ehitusettevõttele Leonhard Weiss ning rajanud Annelinnas ka Tartu Tervisekeskuse.

Elamuarenduses alustati 2019. aastal Tartus 267 korteriga Raadimõisa Kodu rajamisega, mis on olnud kaks aastat enim müüdud ja populaarseim uusarendus Tartumaal. Tartus on veel kerkimas ligi 150 korteriga Lumina Kodud uusarendus. Harjumaal Tabasalus on ettevõte arendanud Pähkli ja Viimsis Mustika villade elamurajooni. Rae ja Peetri piirkonda kerkib peagi üks suurim elamuarendusprojekt, Raemõisa elurajoon. Tallinnas on lisaks valminud WOHO 50 luksuskorterit Pipedrive tornmajas. Projekteerimisfaasis on Tallinnas veel Hipodroomi, Kalamajas Tööstuse 54 ja Peterburi teel asuvad elamuarendusprojektid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474