Autor: Kohvisemu • 30. detsember 2021

Integreeritava kohvimasina eelised kodus

Integreeritav kohvimasin näeb välja nagu midagi otse sisustusajakirjast. Seda tüüpi masinad on hämmastava välimusega tänu sellele, kuidas need teie köögis olevate lettide ja pindade sisse kinnituvad, ning integreeritavatel masinatel on palju eeliseid.

See võib maksta veidi rohkem kui mõned teised, lihtsamad kohvimasinad, kuid integreeritav kohvimasin võib olla lisainvesteeringut väärt.

Klanitud, kaasaegne välimus

See, kuidas kohvimasin välja näeb, ei ole alati prioriteetide hulgas. Need masinad on aga vaieldamatult klanitud ja kaasaegsed. Olenemata sellest, kas teil on need koduköögis või äriköögis või isegi teie kontoris, nende välimus avaldab inimestele suurt muljet. Asjaolul, et need on sisseehitatud ja teie üksustega samal tasemel, on ka muid eeliseid…

Rohkem pinnaruumi

Ruum on köögis sageli hädavajalik, kas pole? Seetõttu võib lahenduseks olla integreeritav kohvimasin. See ei võta teie pindadel ega maja üksustel ruumi. See vabastab rohkem ruumi toidu valmistamiseks või muude seadmete jaoks või annab teie köögile lihtsalt palju minimalistlikuma ilme.

Mõned kohvimasinad, mis asuvad teie köögis, võivad tegelikult olla tüütavad. Integreeritav masin on tavaliselt vastupidine.

Barista stiilis joogid ühe nupuvajutusega

Enamik integreeritud kohvimasinaid suudab pakkuda teile tohutul hulgal erinevaid jooke. Te ei pea ainult filtrikohvi juurde jääma.

Enamik neist pakub “ubadest tassi” ning te peate panema vett, kohviube ja piima. Sellest lähtuvalt saab see imeliselt luua soovitud joogi. Vahulised ja piimjad cappuccino'd või lihtsad americano kohvid valmivad kiiresti ja lihtsalt, et saaksite neid kodus nautida.

Enamikul sellistel kohvimasinatel on väga lihtsad liidesed. Peaksite lihtsalt suutma valida oma joogitüübi, vajutada nuppu ja vaadata, kuidas kohv kruusi täidab. Kindlasti ei pea te õppima baristaks, et oma masinast maksimumi saada.

Valmistamismeetodite valik

Kuigi enamik mudeleid on ubadest tassi, on mõned integreeritud kohvimasinad võimelised töötama kaunade või kapslitega, mis annab teile veel ühe võimaluse jookide valmistamiseks ja nautimiseks.

Säästke raha poest ostetud kohvi pealt

Üks parimaid asju integreeritud kohvimasina olemasolul kodus on asjaolu, et saate säästa raha kohvikust jookide ostmisel. Barista stiilis jookide tarbimine tähendab, et säästate raha iga enda valmistatud kohvitassi pealt. Proovige lihtsalt kokku lugeda, mitu tassi teie ja teie pere tavaliselt päevas tarbite. Tasside eurodeks ümberarvestamisel võib summa tõesti üllatada, kas mitte?

Kuigi kohvimasina ostmiseks peate esialgu kulutama raha, säästate raha pikemas perspektiivis, kui saate odavamat kohvi tassi. Võite isegi investeerida termosesse, et hoida oma kohv soojas kogu päeva. Teie kodune kohvimasin võib teile isegi tööl joomiseks kohvi teha!

Kohvi valmistamine masinas võib olla palju parem kui lahustuv kohv

Enamik meist nõustub, et korralikult valmistatud kohv võib olla lahustuvast kohvist palju parem.

See Ühendkuningriigi koostatud juhend ütleb meile, et kasu tervisele on tühine. Valmistatud kohv säilitab rohkem õlisid ja annab ka veidi rohkem kofeiini, pakkudes energiat ja isegi ajutegevust. Lahustuv kohv ja keedetud kohv on mõlemad head antioksüdantide jaoks. Kui olete huvitatud kofeiinist ja selle mõjudest, võib see artikkel samuti kasulikuks osutuda.

Peamine erinevus peitub maitses. Lahustuva kohvi jaoks vajalik töötlemine vabastab selle paljudest maitsetest. Lisaks on lahustuvat kohvi valmistatavad oad sageli odavalt hangitud. Ühe päritoluga kohv masinas annab teile peaaegu iga kord palju suurepärasema maitse.

Nutikas funktsionaalsus

Mida aeg edasi, seda muljetavaldavamaks muutub integreeritud kohvimasina taga olev tehnoloogia. See tähendab, et välja tuleb mudeleid, mis sisaldavad Bluetoothi ja rakenduste tuge. Jah, saate oma telefoni rakenduse kaudu kohvi valmistada.

Mõned võivad seda pidada trikiks, kuid see võib tegelikult anda teil ekstraheerimise ja pruulimise üle rohkem kontrolli. Lisaks tähendab see, saate kohvi seada taimeriga ning kasutada kohvi valmistamisel palju rohkem nutikaid funktsioone.

Kui olete seda tüüpi inimene, kes armastab nutika kodu tehnoloogiat, meeldib teile tõenäoliselt nutika kohvimasina idee. Mitte kõik integreeritud mudelid ei paku seda, kuid üha rohkem on hakatud pakkuma nutikaid funktsioone.

Järeldus

Ükskõik, kas soovite lihtsat ja arusaadavat filtripruuli või midagi, mis suudab pakkuda täielikku baristakohvide repertuaari, on teie jaoks parim integreeritud kohvimasin. Need näevad välja suurejooneliselt ning elegantse ja kaasaegse disainiga, mis sobib iga kodudekooriga. Disain tähendab ka seda, et saate köögis palju ruumi kokku hoida, et saaksite valmistada muid toite või täita ruumi teiste nutikate vidinatega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474