Andres Toome alustas Pärnu mnt büroohoone ehitust

Andres Toomele kuuluv Lynn Group alustab sel
nädalal ehitustöödega Pärnu maantee äärses ärikvartalis, ehitades sinna 50
miljoni kroonise büroo- ja tootmishoone.

Toome arendatav ärikvartal asub Pärnu maantee, Kohila tänava ja Järvevana tee vahel. Eelmisel neljapäeval nurgakivi saanud arenduse esimene osa - büroo- ja tootmishoone aadressil Pärnu mnt 139E valmib järgmise aasta märtsis.
Ehitatavasse hoonesse tulevad Lincona põrandakeskuse laopinnad ja büroo, informatsioonilogistikaga tegeleva Itella Estonia tootmine ja bürooruumid, Lakrito trükikoja tootmisruumid ja büroo. Uut büroohoonet ehitab Mason Ehitus, projektijuhtimisteenust osutab AS SWECO Eesti ja omanikujärelvalvet teostab ACTO Consult OÜ.
Lynn Group AS tegeleb kinnisvara arendamise ja üürimisega aastast 1999. Ettevõtte suuremateks arendusprojktideks on Pärnu mnt.139c asuv Siemensi maja ja Mustamäe tee 50 asuv büroohoone. Ettevõte teenis 2005. aastal 20 miljoni kroonise müügitulu juures 8,3 miljonit krooni puhaskasumit.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised