Ekspolitseinik hoiatab Falcki eest

"Kotkas ootab lõvi surma – kas selline ongi
Falcki plaan tulevikuks?" küsib endine politseinik Ivo Känd Äripäevale saadetud
arvamuses.

"Nimelt lubab justiitsministeeriumis valmiv uus korrakaitseseaduse eelnõu osa politsei funktsioone jagada eraturvafirmadele. Nii parandaks erakapital avaliku teenuse kvaliteeti (Public Private Partnership).

Esmapilgul efektiivsena näiv kava on riigi sisejulgeolekule siiski ohtlik – kui erakonnarahastaja strateegilise arenguplaani osaks on riigi funktsioonide ülevõtmine. Väikeses Eestis tähendaks see monopoli sündi, kus korratagamise meetmest saaks rahategemise võimalus," kirjutab Ivo Känd.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised