Miljardärist Ameerika teksatööstur pööritab Tallinna kinnisvaraturul raha

Shaul Nakash (30), maailma suurima
teksatööstuse Jordache president, otsib Tallinna kinnisvaraturul magusaid
rahapaigutamise võimalusi.

Esimene ost oli mullu Narva mnt 63 – ligi hektariline kinnistu Kadriorus. Esimeste ostude hulgas on ka korterid vastvalminud Liivaoja elurajoonis. Ent need ei jää viimasteks, kinnitavad moeärimehe esindajad, kirjutas Ärileht.

Juudi päritolu Shaul Nakash on 1979. aastal Jordache’i asutanud Nakashite perekonna nii-öelda teise generatsiooni mees. Jordache toodab lisaks näitlejatar Elizabeth Hurley reklaamitavale oma teksabrändile veel selliste kuulsate kaubamärkide nagu Blue Star, Levi’s ja Tommy Hilfiger toodangut. Firma ise jahvatab aastas oma masinast läbi umbes 6,5 miljardit krooni. Shaul Nakash aga on isiklikult läbi aastate USA-s toetanud demokraatide valimiskampaaniaid.

Ent sellega Nakashite äriimpeerium ei piirdu. Neile kuulub veel sadade korruste viisi pilvelõhkujaid USA-s New Yorgis, Chicagos, Bostonis. Lisaks “tagasihoidlikult” kuurortlinn Galilea mere ääres, hotellid Floridas, New Jersey’s ning Iisraelis Eilatis, seitse restorani New Yorgis, mõned lennufirmad ning isegi oliiviõlitööstus.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised