Naabri kaebus muutis Maxima poe detailplaneeringut

Rakvere linna tuleva Leedu kaupluseketi VP
Market naaberkinnistu omaniku kaebuse peale muudeti hoone detailplaneeringut,
sest pood oleks varjanud tema aknasse paistva valguse.

Tallinna tänavale, Rakvere linna peatänavale, plaanitud VP Marketi kauplusehoone oleks oma esialgsel kujul hakanud varjama Tallinna tänav 13a elaniku Eha Baumanni, naaberkinnistu omaniku koduaknasse paistvat valgust ja sealt avanevat vaadet, kirjutas Virumaa Teataja.

VP Marketi esialgu algatatud detailplaneeringu järgi ulatus kavandatav poehoone kinnistu piirini, nii et kahe maja vahele jäi 1,6 meetrit, nüüd aga jäetakse majade vahele rohkem ruumi.

"Kaupluse müügipinda see ei vähenda, küll aga tuleb ilmselt pisut vähendada parklakohti," ütles Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised