Amigos peksa saanud ärimehed nõuvad klubilt kahjutasu

Tallinna ööklubi Amigo turvameestelt peksa
saanud vene keelt kõnelevate meeste advokaadi Aleksander Varese väitel sai tüli
ühe versiooni kohaselt alguse, kui ärimehed ei saanud aru neile eesti keeles
esitatud korraldustest.

"Põhimõtteliselt on nad tallinlased, avalikkusele tundmatud isikud, täiesti tavalised firmajuhid, pereinimesed. Nad suhtlevad põhiliselt vene keeles, kuigi mõistavad eesti keelt," selgitas advokaat Postimees.ee-le meeste tausta.

"Hetkel on plaan tehtud niimoodi, et pöördume nõudega kohtusse. Kui Amigo leiab võimaluse midagi vabatahtlikult hüvitada, võib selles osas loomulikult läbi rääkida, asi rahumeelselt ära lõpetada. Mis puudutab kahjude hüvitamist, siis loomulikult ootaks, et Amigo ööklubi tunnetaks mingit vastutust selle eest, mis juhtus," rääkis ta.

Varese sõnul ei ole ravikulude täpset suurust määratud. "Kui me räägime moraalsest kahjust, siis me taotleme selle määramist kohtu äranägemise järgi, konkreetset summat märkimata. Kahjutasu võib olla kannatanu kohta poolsada tuhat või niimoodi," lisas ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised