Kruuda: dividenditulu uuesti investeerida on loll mõte

Meediaärimees Oliver Kruuda meelest
on loll mõte dividendidest saadavat tulu uude kohta edasi investeerida.

Kruuda soovitab küsimuse peale, mida ta dividendidest saadava rahaga peale hakkab, küsida inimeste käest hoopis seda, miks nad on nii lollid ja oma saadava tulu edasi investeerida plaanivad.

Kruuda ise plaanib endale määratud dividende kulutada igapäevaste asjade peale. "Kui tuleb soov osta, siis saab seda ju teha, " kommenteeris Kruuda aripaev.ee-le 60 miljoni krooni dividenditulu kulutamise plaane. Muidu jääb kõik Kruuda sõnul aga raamatupidaja hooleks: "Tema maksab dividendidest kulutusi ja tulumaksu," lubab Kruuda ajakirjandusel natuke oma majandusnõksudest aimu saada.

Mida teeks Oliver Kruuda Dividendide TOPi võitja Vello Kunmani asemel 122 miljoni krooniga? "Minu kulutused ei ole nii suured," ütles Kruuda selle peale ning lisas, et tema dividendid lähevad ainult erakulutusteks ja perekulutusteks, ei millekski muuks.

Miks on naisi dividendide TOPis sedavõrd vähe sel aastal? "Naised on alati alalhoidlikumad." Peale alalhoidlikkuse arvab Kruuda, et põhjus, miks naised Dividendide TOPis nii vähe osalevad, on ka laste saamine ja kasvatamise. Samas arvab ta, et võib-olla 20 aasta pärast on pilt pisut teine, sest naised, kes täna äris tegutsevad ja investeerivad, ehivad suuremas koosseisus Dividendide TOPi just tulevikus.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised