Snaige alustab tootmist Kaliningradis

Külmkapitootja Snaige avab peatselt tehase
Kaliningradis ning nende tootmine jõuab 500 000nda külmkapini.

Külmkapitootja Snaige peaks peatselt tootma 500 000nda külmkapi, kuna tehas alustab Kaliningradis tegevust, vahendas BBN. Kuigi tehas pole alistanud Vene turgu kiiresti ja edukalt, ennustatakse neile säravat tulevikku. Techprominvesti, Snaige operaator Kaliningradis, tegevdirektor Rimantas Berzanskis on optimistlik tehase väljavaate suhtes. Snaige tegevdirektor Mindaugas Sestokas ütles, et tehase kasum on vähenenud USA dollari vahetuskursi kõikumise ja laenude tõttu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised