Arco Real Estate: Läti korterite hinnad langesid aasta lõpus 2,5%

Arco Vara Lätis tegutseva esinduse
andmetel odavnesid aasta viimastel nädalatel tüüpkorterid veel 2,5% võrra. Aasta
lõikes odavnesid korterid 3% võrra, vahendas BizNews.lv.

Läinud aasta detsembris odavnesid tüüpkorterite hinnad 2,5% võrra. 1.jaanuari 2008 seisuga langes tüüpkorteri ruutmeeter 21 982 kroonini. Detsembris 2007 tuli ruutmeetri eest välja käia 22 421 krooni. Läinud aasta alguses oli remontimata tüüpkorteri ruutmeetri hinnaks ligi 22 700 krooni.

Arco Real Estate eksperdid märkisid, et seoses jäiga laenupoliitikaga Lätis on aina rohkem lätlasi loobunud korteri soetamise plaanidest ning otsustanud üürimise kasuks. Sama trendi jätkumist on oodata ka käesoleval aastal.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised