Korter või krunt 15% allahindlusega garanteeritud

Kinnisvarakrahhi Visuaalist võib lugeda
neljast hinnaalandusest, mille käigus kärbiti korterite või krundi hindu
vähemalt 15%.

Q Vara pakub keskmiselt 15,53 % soodsamalt müüa Viimsis, Kesk-Kaare teel ja Vehemaa teel asuvaid Kirsiaia krunte. Kogu hinnalangus on 780 000 krooni. Kesk-Kaare tee 89 asuva 1875 m², 2,1 miljonit krooni maksva krundi saab aga sootuks 19% odavamalt kätte. Seega tuleb peale hinnaalandust krundi eest välja käia vaid 1,7 miljonit krooni.

Skanska EMV ja Mekoline OÜ koostöös valminud Kadrioru piirkonnas asuvasse, 2007. aasta lõpukuudel valminud majja saab korteri soetada ligi 16% soodsamalt. Hinnalanguse eest nimetatud pindadel vastutab Rime Kinnisvara, kellele Skanska müügi koos hinnalangusega üle andis. Filmi tänav 6 ja Bensiini 5 asuvate korterite hinnaalandused jäävad 262 700st kroonist 498 600 kroonini. Kokku alandati objektidel hindu 10,4 miljoni krooni eest.

Bristal OÜ jagab kortereid ära veidi üle 15% hinnaalandusega Tallinna kesklinnas Liivaoja tänav 4 hoones. Ka selle müügi on Skanska üle andnud Rime Kinnisvarale. Kokku langetati Liivoja 4 korterite hindu ligi 6,5 miljoni krooni ulatuses.

Purpurkuu OÜ alandas Pärnus A.H. Tammsaare puiesteel Tennisehalli ja hotell "Strand" vahelisel alal asuva Purpurkuu ridaelamus müümata jäänud korteri hindas ligi 17%, mis tähendab, et korteri saab kätte 400 000 krooni soodsamalt. Maja on ehitanud AS Gustaf.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised