Võlausaldaja lasi läbi uksesilma võlgniku maha

Novokuznetski võlausaldaja lasi kogemata
läbi uksesilma maha talle 26 000 rubla (11 332 krooni) võlgu olnud mehe, teatas
Interfaks.

Õiguskaitseorganite andmetel tuli võlausaldaja raha järele, kuid laenuvõtjat kodus ei olnud. Teisel korral tuli võlausaldaja napsitanud peaga, kaasas karabiin Saiga. Kuna ust seekord ka lahti ei tehtud, tulistas ta uksesilma ja luku pihta, arvates endiselt, et kedagi pole kodus.

Raha tagasimaksmisest kõrvale hoidnud mehe surm sai teatavaks alles siis, kui võlausaldaja kolmandat korda tuli ja korteriukse põlema pista otsustas. Ta valaski ukse bensiiniga üle ning pani tule otsa. Naabrid kutsusid seepeale tuletõrje ning miilitsa, kes leidis korterist läbilastud peaga laiba.

Ilmnes, et võlgnik oli seisnud vaikselt otse ukse taga ja läbi uksesilma vaadanud, kui too tulistas. Oma teo tagajärgedest ehmunud võlausaldaja ei ajanud tapmist tagasi, vaid andis miilitsale isegi täiendavaid tunnistusi, vahendas Lenta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised