Jõhvis haudub suur kinnisvaratehing

Investment Agency OÜ
konsulteerib Jõhvis ettevõtte teatel 2008. aasta kõige suuremat
kinnisvaratehingut, müüki lähevad Jõhvis Narva maanteel asuvad kaks
kaubanduskeskust.

Kaubanduskeskuse suurimateks rentnikuteks on Bauhof, Living ja Pakendikeskus. Tehingu maksumus ületab 100 miljonit krooni.

"Viimased suured tehingud näitavad, et Jõhvi kinnisvaraturu vastu on usaldusväärsus tõusnud ka rahvusvahelisel turul. Käimasolev tehing on loomulik jätk 2007. aastal müüdud Jõhvi kesklinna kaubamajade müügile,” ütles Investment Agency OÜ juhatuse liige Illar Kaasik.

Kaasiku sõnul konsulteeris nende ettevõte ka eelmisel aastal Jõhvi kesklinnas asuvate kaubamajade Jewe, Tsentraal ja Jõhvi Mööblimaja müüki. Tookordse tehingu kogumaksumus oli umbes 400 miljonit krooni ja ostjaks AS AVEC Asset Management.

Investment Agency OÜ alustanud tegevust 1998.aastal. Oma kümne tegevusaasta jooksul on ettevõte konsulteerinud erinevaid müügitehinguid üle 1 miljardi kroonini väärtuses. Korraldatud müügitehingute nimekirjas on sellised ettevõtted nagu AS Polüform, Ühistu Jõhvi Piim ja OÜ Revino.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised