Kuku klubi Tallinnas tabas varing

Kõigi kunstilembeste inimeste teiseks
koduks tituleeritud Kuku klubi Tallinnas Vabaduse väljakul tabas täna kella 17
ajal varing.

Kuku klubi projektijuht ja toitlustust pakkuva firma OÜ Kentmanni Pubi üks omanik Virve Sirgi ütles aripaev.ee-le, et ühest klubi saali laest kukkus lagi täies pikkuses alla. Ta selgitas, et kunagised aknad tänavale, mis olid kinni mörditud, mõranesid ja vundamendi ning müüri vahelt kukkus lagi täies pikkuses alla. Lisaks on praod sees ümbritsevates seintes.

Kuku klubi hoone omanik on Eesti Kunstlike Liit ja Sirgi sõnul on kohal käinud arhitektid möönnud, et varingu võis põhjustada hetkel Vabaduse väljaku äärde rajatava hiiglastiku Vabaduse samba ehitus. „Vabaduse samba ehitusel tekkiv vibratsioon võis põhjustada varingu klubis, aga samas võis see olla ka asjaolude kokkulangemine,“ tõdes Sirgi ning lisas, et need kunstnikud ka kõik selle samba vastu ole.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised