Salva kogutud kindlustusmaksed jäid mullusele alla

Salva Kindlustuse makstud hüvitised
kasvasid aprillis aastataguse ajaga võrreldes üle 20%, samal ajal kui
kindlustusmakseid koguti isegi natuke vähem kui aasta tagasi.

Salva Kindlustus maksis tänavu aprillis 18,4 miljonit krooni hüvitisi.

Tavapäraselt maksis Salva enim hüvitisi liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus ligi 7,7 miljonit krooni, ja kaskokindlustuses, kus hüvitati 7 miljoni krooni eest kahjusid. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna kasvasid makstud hüvitised kokku 20,5%. Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus aprillis 1,5 miljonit krooni, reisikindlustuses kuulus hüvitamisele 2 miljoni krooni eest kahjusid.

Salva Kindlustus kogus aprillis 30,9 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on peaaegu võrdne 2007. aasta aprilli tulemusega (vähenemine 0,3%). Samas suurenes kogutud kindlustusmaksete summa varakindlustuses 17,6% ning reisikindlustuses 84%.

Salva Kindlustuse turuosa on finantsinspektsiooni andmetel ligi 10%.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised