NCC juht: katkust ei jää keegi puutumata

NCC Ehituse juhatuse esimees Toomas Aak
ütles, et praegune turuolukord ja varasem koostöö Artig KV ja
Kodumajagruppiga andis idee teha müügialast koostööd.

Aak rääkis, et kuna nad on Artig KV ja Kodumajagruppiga osaliselt teistes projektides partnerid, siis sealt sündis müügialase koostöö idee. „Pärnaõue projekt on meid liitnud. Selle projekti arendamise käigus tekkis mõte teha ühisprojekt,“ lisas ta.

Juhatuse esimees rääkis, et kui klient ei leia neljast erinevast arendusprojektist sobivat, siis saab kliendi sujuvalt edasi teise arendaja juurde suunata.

Küsimuse vastuseks, kas kolm firmat on pidanud ühinemise plaane, andis Aak resoluutse ei. „Sellist plaani pole kunagi olnud. Koostööd teeme teatud projektide raames,“ sõnas ta ning põhjendas koostööd tänase turuosa olukorraga.

Juhatuse esimees ütles, et vaatamata müügialasele koostööle ei jää keegi katkust puutumata. „Oleme kõigiga ühes keskkonnas. Päris puutumata ei jää keegi.“

Eilsest alates teevad kolm suuremat kinnisvaraarendajat – NCC Ehitus, Artig KV ja Kodumajagrupp müügialast koostööd Tallinnas Haaberstis. Koostöö hõlmab nelja arendusprojekti Haaberstist Rannamõisani. Pärnaõue elurajoon Kakumäel, Hansuõue kortermajad ja Tiskre-Hansu ridamajad Tiskres ning Merepiiga elurajoon Rannamõisas.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised