Seli ostis Tartu Postimaja

Lõuna-Eesti ühe tuntuma ärimehe Neinar Seli
firma AS Estiko ostis Tartu Postimaja, alghinnaks oli 60 miljonit
krooni.

Enampakkumise tingimuste kohaselt oli pakkumiste esitamise tähtajaks 1. september 2008. Tähtaegselt laekus üks pakkumine, mis vastas ka enampakkumises esitatud tingimustele, pakkumise esitas AS Estiko.

Eesti Post alustab pakkujaga läbirääkimisi enampakkumise objektiga seotud tingimuste osas. Lõpliku vormistamiseni ja müügilepingu allkirjastamiseni jõutakse eelduslikult lähikuudel.

"Kinnistu alghinnaks on määratud 60 miljonit krooni. Müüki minev kinnistu ei vastanud Eesti Posti vajadustele postiteenuste osutamisel. Eesti Posti jaoks ei ole selle pinna kasutamine efektiivne ja nii oleme otsustanud kinnistu võõrandada," kommenteeris juhatuse liige Ahti Kallaste.

Jaanuar 2009 avaneb postiturg ja Eesti Postil tuleb konkurentsivõimelise ning innovaatilise postiasutusena muutusteks valmis olla. Ebaotstarbeka kinnisvara võõrandamine on üks osa muutusteks valmistumisel.

Kinnistu Vanemuise 7, Tartu läbirääkimistega avalik enampakkumine viidi läbi vastavalt Eesti Post nõukogu otsusele. Eesti Posti nõukogusse kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Reet Roos, Mario Lambing, Erich Teigamägi ja Indrek Raudne.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised