Narva Elektrijaam hakkab koondama

AS Narva Elektrijaamad valmistub suuremaks
töötajate koondamiseks, ent ettevõte ei avalikusta veel, kui paljusid inimesi
see puudutada võib.

Tööturuameti Ida-Viru osakonna juhataja Maie Metsalu sõnul on Narva elektrijaamad praegu teatanud paarikümne inimese koondamisest tänavu detsembris. "Oleme kuulnud, et see pole kaugeltki kõik, kuid mingeid muid konkreetseid numbreid praegu meieni jõudnud pole," märkis Metsalu Põhjarannikule.

Narva energeetikute ametiühingu juhi Vladimir Aleksejevi sõnul valmistatakse elektrijaamades ette põhjalikke ümberkorraldusi. Aleksejevi sõnul peaks aasta lõpuks selgem olema, kui paljudest koondamisele minevatest inimestest jutt käib, kuid ta kardab, et tegemist võib olla mitmesaja inimesega.

Endine Eesti Põlevkivi juht ja praegune riigikogu liige, keskerakondlane Lembit Kaljuvee väitis augusti alguses Põhjarannikus ilmunud arvamusloos, et sel sügisel koondab Eesti Energia Ida-Virumaal kokku üle 1000 töötaja, neist pooled Narva Elektrijaamadest ja ülejäänud Eesti Põlevkivist. Eesti Energia nimetas tookord Kaljuvee väidet ilmselgelt liialdatuks.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised