Suur spordibaas Viljandimaal edeneb jõudsasti

Holstre-Polli spordikeskuse ehitajad
lõpetasid sel nädalal rullsuusarajale asfaltkatte panemise ning kuu aja pärast
peaks ka uus peahoone katuse alla saama.

Mitme tööga on kunagises suusabaasis juba lõpule jõutud, neljapäeval sai asfalt maha 2,1-kilomeetrisele rullsuusaringile ning mõni aeg varem oli valminud 24 meetri kõrgune vaatetorn. Ehitustööd lähevad sihtasutusele maksma üle 30 miljoni krooni, millest 19 miljonit krooni saadi niinimetatud eurotoetusena Ettevõtluse Arendamise sihtasutuselt (EAS), kirjutas Sakala.

Sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus juhataja Tiit Tammemäe ütles, et praeguste andmete põhjal tuleks Eesti riigi, Viljandi linna ja Paistu valla loodud sihtasutusel leida veel neli miljonit krooni, et peahoone ikka lõplikult valmis saaks.

EASi antud toetusraha eest ei saa ehitada peahoonesse 50 inimesele mõeldud tube ja toitlustuskohta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised