Odavad väljamüügid ei päästa kinnisvara

Venekeelse majandusportaali dv.ee küsitlusele, kas kinnisvaraturu päästavad
odavad elamispindade väljamüügid, vastasid spetsialistid, et asi ei ole ainult
hindades. Oma osa mängib ka eluasemelaenu saamine.

Ober-Haus Kinnisvara spetsialist Svetlana Petkina on veendunud, et vaatamata küllaltki aktiivsele hinnalangusele ei toimu kinnisvaraturul midagi, kuna inimestel ei ole raha isegi allahinnatud korteri ostuks. "Kardan, et kinnisvara müük elavneb alles pärast seda, kui pangad hakkavad uuesti laene väljastama," arvab Petkina.

Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere teatas, et möödunud kuul alanud hinnaralli elavdas kinnisvaraturgu, kuid ta ei osanud ennustada olukorra edasist arengut. "Hinnad kukkusid kogu aasta vältel, mitte ainult möödunud kuul ning minu arvates neil enam ei ole langemisruumi. Nüüd seisab kõik mitte hindade, vaid pankade ja laenuvõimaluste taga," seletas Tampere.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised