Uus Maa lõi siseviimistlustöid pakkuva ettevõtte

Juulis alustas Uus Maa kaubamärgi all
tegutsemist siseviimistlus- ja remonditeenust pakkuv ettevõte Uus Maa
Ehitus.

Tegemist on strateegilise laienemisplaaniga, mille käigus luuakse Uus Maa juurde mitmeid kinnisvara ja koduga seotud vajalikke sidusteenuseid, teatas Uus Maa. "See on loomulik areng, maaklerid vahendavad igakuiselt kümneid kodusid ning klientidel on nii kodu ostmisel kui ka müümisel sageli vajadus ehitusteenuse järele," sõnas Uus Maa Ehituse juhatuse liige Lauri Jemeljanov.

"Näiteks, meilt saab klient ehitustööde hinnapakkumise, millest lähtuvalt on võimalik alustada müüjaga hinnaläbirääkimisi. Meie töömehed teevad vastavalt hinnapakkumisele kõik tööd korrektselt ära," selgitas ta.

Kuna ehitusturul on pakkujaid üsna palju ning teenuse kvaliteet ja hind on selgelt paigast ära, siis otsustati luua enda ehitusfirma, põhjendas Uus Maa uue ettevõtte sündi. "Töö tuleb kiiresti ja kvaliteetselt ära teha, et klient rahul oleks. Suhtleme oma klientidega, et teada saada kõik nende soovid, nii on garanteeritud see, et klient on meie tehtud töödega rahul," sõnas Jemeljanov.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised