Tallinn müüb vanalinna maja 18 miljoni krooniga

Linnavalitsus esitab volikogule otsuse
eelnõu ettepanekuga müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel vanalinnas
Rataskaevu 2 asuv kinnistu alghinnaga 18 miljonit krooni, vahendab
Postimees.

Kinnistu pindala on eelnõu andmetel 352 ruutmeetrit, maakasutuse sihtotstarve 50 protsenti elamumaa, 50 protsenti ärimaa. Kinnistu asub Pika jala, Rataskaevu tänava ja Vaksali tänava ning Pika tänava ristumiskohal.

Kinnistu paikneb Tallinna vanalinna arheoloogiamälestise- ja muinsuskatsealal ning sellele kehtivad Tallinna vanalinna muinsuskaitseala põhimäärusest ja muinsuskaitseseadusest tulenevad kohustused ning kitsendused.

Kinnistul asub tänavate ristumiskohal ühtse hoonestusploki moodustav plekk-katusega paekivist kandekonstruktsioonidega ja krohvitud ning värvitud välisseintega viiekorruseline kivist hoone suletud netopinnaga 1188,4 ruutmeetrit ning ehitusaluse pindalaga 342,4 ruutmeetrit.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised