Suurbritannia rikkaim mees rendib paleed, mida ei suuda müüa

Suurbritannia rikkaim mees Lakshmi Mittal
rendib oma maja 10 000 naela (ca 181 000 krooni) eest nädalas pärast
seda, kui tal ei õnnestunud kinnisvara maha müüa, kirjutab Daily Mail.

Terasemagnaat otsib oma suvepaleele Põhja-Londonis Hampsteadis rentnikke. 11 magamistoa, 12 vannitoa ja kuue külalistetoaga, klaaslifti, mullivanni ja aurusaunaga kinnisvara hind võis olla enne majanduskriisi 40 miljonit naela (724 miljonit krooni), kuid praegu pole sellele ostjat leitud.

Mehele lähedale seisva allika sõnul on Mittal pannud palju raha kinnisvarasse ning ta ei taha seda odavalt müüa. Lisaks ei ole tal ka kiire müügiga.

2004. aastal kolis Mittal koos oma perega Lääne-Londonisse Kensingtoni, ostes vormel 1 magnaadilt Bernie Ecclestone'ilt 15 magamistoaga maja 57 miljoni naela (ca miljard krooni) eest.

Mittali suvepalee rendihinnaks pakutakse olevat 10 000 naela nädalas. "Krediidikriisi-järgsed rendihinnad on kukkunud 20%, kuid pikaajaline rentnik võib maksta selle kinnisvara eest kuni 10 000 naela nädalas," pakkus kinnisvarafirma Glentree Estates esindaja Trevor Abrahmsohn.

Viimastel aastatel on mitmed miljoneid naelu maksvad kinnisvaraobjektid jäetud hooletusse ning osadesse on sisse kolinud isegi skvotterid. Arendajad on jõukaid elanikke ärritanud ka sellega, et on ehitanud villad korteriteks ümber.

Lakshmi Mittal

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised