16. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hoiatus: kinnisvara hindamisakte ei saa saata SMSiga!

Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing (EKHÜ) teatas möödunud nädalal Pangaliidule jt koostööpartnereid, et taunib veebiportaalis hindamisakt.ee pakutavat kinnisvara online'i- ja SMShindamist.

Eesti Kinnisvara Hindajate ühing teatas juhatuse esimehe Tambet Tiitsi allkirja kandvas kirjas, et OÜ Morelli Grupi hindamistegevus ei ole kooskõlas EKHÜ heade tavadega ega vasta rahvusvahelistele ning Eestis kehtivatele hindamisstandarditele.

Oma kodulehel pakub Morelli Grupp allolevaid tingimusi.

§ 1) Hindamine on tehtud Morelli Grupp OÜ poolt.

§ 2) Terve infovahetus Morelli Grupp OÜ’ga toimub e-posti, SMS’i või tavaposti kaudu.

§ 3) Hindamise aluseks on teie poolt esitatud informatsioon.

§ 4) Morelli Grupp OÜ ei vastuta muutuste eest turul, mis võivad antud hinnangu hinda mõjutada.

§ 5) Morelli Grupp OÜ ei vastuta Teie poolt edastatud valeinformatsiooni eest ega vigade eest lõplikus hinnangus.

§ 6) Morelli Grupp OÜ ei ole kohustatud hindama kõiki neile saadetud objekte ja jätab endale õiguse keelduda kliendile teenuse pakkumisest.

§ 7) Teil puudub õigus saada hüvitist hindamisest tekkinud kahju korvamiseks ega ka sellesse puutuvat informatsiooni.

§ 8) Leping on sõlmitud “OK” klõpsamise hetkel. Sellega nõustute, et olete lugenud ja mõistnud tingimusi sellel kujul nagu neid on siin kirjeldatud. Te mõistate, et ühtegi kirjalikku teavet käesolevast kokkuleppest ei väljastata.

§ 9) Morelli Grupp OÜ jätab endale õiguse katkestada selle teenuse pakkumine ilma eelneva etteteatamiseta, nt seoses uuendustega kodulehel või tehnilistel põhjustel.

§ 10) Hindamine edastatakse Morelli Grupp OÜ või nende edasimüüjate kaudu.

§ 11) Teie isikuandmed on kaitstud ja neid võib kasutada ainult Morelli Grupp OÜ või sellega seotud ettevõtete poolt saadetuna.

Meie hinnad:

Hindamine maksab 399 EEK. See sisaldab kõiki kohaldatavaid makse, posti-, ja teenustasusid. Maksetähtajaks on 14 päeva pärast hindamise välja saatmist..

Teil on enne hindamise menetluse algust igal ajal võimalik see tühistada, saates meile e-posti aadressile [email protected]

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474