Repliik: tume pilveke kinnisvaraturu kohal kogub tuure

Mitmest eelnevast kommentaarist läbi käinud ohumärki, et olukord Eesti kinnisvaraturul muutub järjest hapramaks, kinnitab ka Peep Sooman Pindi Kinnisvarast.

Soomani sõnul on elukondliku kinnisvara hinnad tõusnud väga lähedale buumiaegsele tasemele, samas on karm reaalsus, et hoolimata kiirest palgakasvust pole reaalpalk peaaegu tõusnudki. "Inimesed söövad lihtsalt oma palgatõusuraha ära ja ega ostujõud pole võrreldes 2007-2008 aastaga tõusnud. Ometi toona said kõik aru, et kinnisvarahinnad on liiga kõrged, täna miskipärast sellest ei räägita. Jah, tume pilveke on turu kohal olemas- kui arendajad on kiiremini reageerinud ja hindu juba veidi korrigeerinud, siis järelturu korterite omanikud pigem veel tõstavad hindu adumata, et nad küsivad vana "paneelika" eest pea sama palju, kui maksab 500 meetri kaugusel asuv uus korter,"  kommenteerib Sooman olukorda turul.

Ostjatele on see muidugi väga heaks uudiseks- kauplemisruumi on küllaga. Kes aga kiirelt kinnisvara müüa tahab, peab hinna üle vaatama.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised