Tallinna Vee kohtusaagas saab viimaks selgust

Karl Heino Brookes, Tallinna Vee tegevjuht
Karl Heino Brookes, Tallinna Vee tegevjuht

Aastaid Tallinna Vee ja konkurentsiameti vahel peetud tariifivaidlused saavad lähiajal uut selgust, sest halduskohus lubas neil päevil avaldada enam kui neli kuud tagasi tehtud kohtuotsuse selgitused.

„Tänase seisuga saan öelda, et asja menetlev kohtunik kinnitas, et otsuse põhjendava osa vormistamine on lõpusirgel ning ta plaanib sellega valmis saada selle nädala lõpuks,“ kinnitas Tallinna halduskohtu ja ringkonnakohtu pressiesindaja Anneli Vilu eile Äripäevale. „Sellele järgneb ka otsuse põhjenduste teatavakstegemine menetlusosalistele.“

Vilu selgitas, et kohtuotsuse põhjendava osa vormistamine on venima jäänud ühelt poolt asja mahukuse ja keerukuse tõttu, teisalt seepärast, et teisel poolaastal on kohtunik menetlenud tavapärasest suuremat hulka uusi kohtuasju, millest paljud on olnud kiireloomulised.

Tallinna halduskohus jättis 5. juunil rahuldamata AS Tallinna Vee kaebuse, milles vee-ettevõte vaidlustas konkurentsiameti vastuseisu vee hinna tõstmisele. Kuna esimese astme kohus jättis oma seisukoha põhjendamata, on see omakorda takistanud Tallinna Veel otsust ringkonnakohtusse edasi kaevata.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised